Si e dini se sa filtra ka në kompjuterin tuaj?si te ndryshoj filtrin?

Funksioni i filtrit: filtri përdoret për të filtruar papastërtitë e ujit.Të gjithë e dimë se uji i distiluar përdoret në makinë instrumentesh bukurie.Nëse përdoret për një kohë të gjatë, si për shembull një vit, uji do të jetë shumë i ndotur dhe do të ketë shkallë.

Krahasuar me makinat IPL, makinat lazer me diodë kanë kërkesa më të larta për cilësinë e ujit.Nëse rrjedha e ujit është jashtëzakonisht e ulët, kjo do të thotë se qarkullimi i ujit është relativisht i ngadaltë dhe filtri duhet të ndërrohet me kohë, përndryshe, shufrat e paladiumit të makinave lazer diodë do të digjen lehtësisht.Dhe ne të gjithë e dimë se kostoja e shiritit të ri lazer me diodë është shumë e lartë, mund të përbëjë 25% të çmimit të makinës, ndaj mos e nënvlerësoni filtrin, ai është një pjesë shumë e rëndësishme e aksesorëve.

Në veçanti, makina jonë IPL ka aplikuar edhe për një filtër për të mbrojtur llambën ksenon, në mënyrë që të ketë ujë shumë të pastër rreth llambës ksenon, dhe më pas jetëgjatësia mund të garantohet të jetë 1 milion shkrepje.Jetëgjatësia IPL e prodhuesve të tjerë është vetëm 300,000~500,000 shkrepje.Dhe jeta jonë e garancisë mund të arrijë në 800,000 të shtëna!

 

Si e dini se sa filtra ka në kompjuterin tuaj?

Në përgjithësi, ka dy filtra në makinën vertikale, një portokalli dhe një i bardhë.Filtri portokalli është për papastërtitë jonike, dhe filtri i bardhë është për papastërtitë e dukshme me sy të lirë.Desktopi është një rast i veçantë.Nëse filtri është jashtë kasës, ka vetëm një filtër portokalli, nëse filtri nuk është jashtë kasës, ka 2 filtra.

 

Si të ndryshoni filtrin?

Ne kemi videon e You Tube për referencën tuaj.

 

Lidhja e parë është për atë vertikale

lidhja e tretë është për një filtër uji portativ një 1.

lidhja e dytë është për një filtër uji portativ një 2,

 

Email:anna@tecdiode.com

Whatsapp: +86 18756596081


Koha e postimit: Mar-15-2023