AplikacionAplikacion

rreth neshrreth nesh

TEC DIODE është një prodhues ndërkombëtar i pajisjeve mjekësore dhe bukurisë për R&D, i angazhuar për t'u ofruar klientëve globalë produkte dhe shërbime të personalizuara të nivelit të lartë.

Globalisht, ne kemi një gjurmë të gjerë.Biznesi ynë shtrihet në më shumë se 100 vende.Ne kemi 280 punonjës që punojnë në kërkim dhe zhvillim, prodhim, shitje dhe marketing.

company_intr_ft

Produkte të veçuaraProdukte të veçuara

lajmet e funditlajmet e fundit

 • Çfarë dini për Cryolipolysis?

  Kur bëhet fjalë për reduktimin e yndyrës, çfarë ndodh në mendjen tuaj, sporti apo varet nga mjetet?Ka një zhvillim të gjatë të shumë llojeve të mjeteve për reduktimin e yndyrës, si Liposuction.Por ka një mënyrë të re për humbje peshe;që është kriolipoliza.(https://www.diodeipl.com/cryolipolysis-fat-freezing-weight-loss-slimming-machine-product/) Kriolipoliza është një procedurë premtuese për reduktimin jokirurgjikal të yndyrës dhe konturimin e trupit dhe paraqet një alternativë bindëse ndaj liposuksionit dhe të tjera, metoda më invazive.Kjo procedurë duket të jetë e sigurt në afat të shkurtër, me një profil të kufizuar të efekteve anësore, dhe rezultate...

 • Zbritje për Vitin e Ri!

  Siç e dimë të gjithë se Viti i Ri po vjen, po kështu po vjen edhe ZBRITJA E VITIT TË RI.Ka shumë festivale në një vit, si Dita Kombëtare, Dita e Shën Valentinit, Festivali Double Eleven Shopping, E Premtja e Zezë, Krishtlindjet, sa herë që hasni në një festival Do të ketë gjithmonë ulje, por zbritja e Vitit të Ri është shumë e madhe, sepse të gjithë duan për të përfituar nga muaji i fundit për të përmirësuar performancën, kështu që shumë kompani apo shitës do të ofrojnë zbritjen më të madhe të Vitit të Ri për të rritur shitjet.Nëse jeni duke zgjedhur një makinë të re, pavarësisht nëse zgjidhni ne apo të tjerët, është e padyshimtë...

 • Sistemi i ftohjes me lazer me diodë të gjeneratës së tretë

  Pjesa ftohëse TEC Për makinën lazer me diodë të gjeneratës së 3-të, është me 2 copë pjesë ftohëse TEC, secila madhësi është 1,5*6 cm, pjesë ftohëse TEC shumë të mëdha dhe 2 copë, jo 1 copë 1: Reagim jashtëzakonisht i shpejtë i temperaturës.Krahasuar me ftohjen e kompresorit, ftohja TEC është më e shpejtë dhe kontrolli i temperaturës është më i saktë.Duhet më pak se një minutë për t'u ndezur dhe shpejt bie nën zero.2: Nuk do të ketë zhurmë, sepse nuk ka pajisje rrëshqitëse Sapphire Për makinën lazer me diodë të gjeneratës së 3-të, ajo me 3 këshilla trajtimi me madhësi të ndryshme: majat e mëdha është 15*30 mm, majat e mesme është 15*15 mm, sm...

 • Çfarë modeli kemi?

  ALD1,APL1,APQ1,VR1 ADPL2,APL2,VADPL2,VAPL2 DPL2,PL2,VDPL2,VPL2 DPL3,PL3,VDPL3,VPL3 DPL4,PL4, VDPL4,VPL4 Me një fjalë jemi profesionistë në makineritë shumëfunksionale, mund të kombinojmë diodën doreza lazer me doreza të tjera, ne mund të kombinojmë dorezën 980nm me doreza të tjera.Për modelin 1 në 1, është makinë me një funksion.ALD1 është makinë lazer portative me diodë, APL1 është makinë IPL portative, APQ1 është makinë lazer portative ND YAG, VR1 është lazer portativ 980 nm Për modelin 2 në 1, është makinë shumëfunksionale, 2 doreza në një makinë, secila dorezë është e veçantë, funksioni është gjithashtu veçmas .ADPL2 është lase portative me diodë...

 • A është i duhuri për trajtimin tuaj pas trajtimit me Laser Fraksional CO2?

  Përshëndetje e dashur, jam i kënaqur të ndaj disa gjëra klinike për laserin Fraksional CO2.Ekzistojnë operacione shumë të sakta për pas-trajtimin nga Laser Fraksional CO2 si më poshtë.Mos e fshini zonën e trajtuar.Shenja do të nxisë procesin e shërimit.Pacienti do të përjetojë një ndjesi djegieje në lëkurë që zgjat nga 30 minuta deri në 3 orë.Aplikoni një hidratues pa aroma dhe konservues në zonën e trajtuar.Pas një deri në dy ditë, eritema do të zëvendësohet nga një pamje e nxirë nga dielli që gradualisht errësohet.1) Do të përjetoni një ndjesi djegieje në lëkurë që do të zgjasë mes...