Rreth Nesh

TEC DIODE është një prodhues ndërkombëtar i pajisjeve mjekësore dhe bukurisë për R&D, i angazhuar për t'u ofruar klientëve globalë produkte dhe shërbime të personalizuara të nivelit të lartë.

Globalisht, ne kemi një gjurmë të gjerë.Biznesi ynë shtrihet në më shumë se 100 vende.Ne kemi 280 punonjës që punojnë në kërkim dhe zhvillim, prodhim, shitje dhe marketing.

rreth nesh

Produktet tona

Ne hulumtojmë dhe zhvillojmë një gamë të gjerë produktesh inovative në industrinë e bukurisë.
Linja jonë e produkteve mbulon sistemin e heqjes së qimeve me lazer me diodë, IPL, sistemin E-light, sistemin e heqjes së shpejtë të qimeve SHR, sistemin me lazer Q-switch 532nm 1064nm 1320nm, sistemin lazer fraksional CO2, sistemin e dobësimit të kriolipolizës, si dhe makinat shumëfunksionale të bukurisë.

produktin tonë
produktin tonë
produktin tonë

Produkt i personalizuar

Gjithnjë e më shumë klientë sot dëshirojnë produkte të personalizuara që janë të përballueshme, e megjithatë ende të prodhuara sipas një standardi profesional dhe të dorëzuara në kohën e duhur.Për të përmbushur këto pritshmëri, TEC DIODE prodhon produkte me një shkallë të lartë fleksibiliteti dhe menaxhon të gjithë procesin që nga porositja, zhvillimi, prodhimi dhe shpërndarja.
TEC DIODE tashmë është përmirësuar në metodat më të fundit të prodhimit.Si rezultat, ne mund të përmirësojmë ndjeshëm fleksibilitetin dhe shpejtësinë, dhe në këtë mënyrë të rrisim kënaqësinë e klientit.

Besimi ynë

Ne përpiqemi të ofrojmë pajisje dhe shërbime të sigurta dhe efektive për klientët globalë.Për ta siguruar këtë, ne jemi të fokusuar në përmirësimin e mënyrës se si bëjmë biznes;për të vepruar me transparencë në çdo gjë që bëjmë;dhe në dëgjimin e pikëpamjeve të të gjithë njerëzve të përfshirë në fushën e kujdesit të bukurisë.Nëpërmjet punës në partneritet me të gjithë, nga përdoruesi i fundit tek ofruesit e kujdesit të bukurisë, qëllimi ynë është të sigurojmë që njerëzit kudo që janë të kenë akses në trajtime inovative dhe kujdes cilësor për bukurinë.
Kjo është ajo që na shtyn dhe kjo është ajo që ne premtojmë.

rreth nesh

Shërbimi ynë

Cilësi Superiore

TEC DIODE krijon përfitime për klientët me qasje të reja dhe angazhim të vazhdueshëm ndaj R&D, inovacionit dhe kontrollit të cilësisë.Ne kemi gjetur mënyra për të përmirësuar produktet në shumë fusha.Me pasionin tonë për teknologjinë, ne vendosim standarde dhe prodhojmë produkte cilësore dhe të besueshme për klientët tanë.Së bashku me klientët tanë, ne trajtojmë sfidat e shumta me të cilat përballemi.

Shërbimet Pas Shitjes

Suksesi afatgjatë i klientëve është themeli i gjithçkaje që bëjmë.Shërbimi ynë global pas shitjes është rreth orës.Personat profesionistë dhe të pasionuar të shërbimit pas shitjes së TEC DIODE do të ofrojnë shërbimet e duhura dhe në kohë për sfidat teknike të përditshme brenda ose përtej periudhës së garancisë.
Kurdo dhe kudo që të jeni