E galue moni le masini Co2?

CO2 fractional laser, o se augatupulaga fou o le laser resurfacing system, ua faʻapipiʻiina uma i le ultra-pulse ma le laser scanning output functions, lea e mafai ona vave ma saʻo le faia o auala eseese laser, aemaise lava mo le taotoga palasitika o le tino ma le taotoga mata.O loʻo faʻapipiʻiina le masini i se faʻataʻitaʻiga graphic maualuga, lea e mafai ona faʻataʻitaʻiina ma faʻaalia ata o foliga eseese, ma mafai ona tuʻuina atu fuafuaga faʻapitoa mo togafitiga e tusa ai ma manaʻoga eseese o maʻi.

Fa'avae ole masini CO2

O le mataupu faavae o le gaioiga o le "focal photothermolysis and stimulation".

O le CO2 leisa e fa'auluina le malamalama leisa super-pulsed i se galu umi o le 10600nm, lea e iu lava ina fa'aulu i foliga o ni vaega ninii.A maeʻa ona galue i luga o le paʻu, e fausia ai se numera o le tolu-dimensional columnar structure of small thermal damages areas, taʻitasi o loʻo siomia e le faʻaleagaina masani aano, ma ona keratinocytes e mafai ona tolotolo vave, ina ia mafai ona vave faʻamalolo.E mafai ona faia alava collagen ma alava elastic proliferate ma toe fetuutuunai, ma faia le anotusi o alava collagen o le ituaiga I ma III toe foi i le tulaga masani, ina ia suia le fausaga o le tino pathological ma toe foi malie i le tulaga masani.

Vaaiga o togafitiga

Afai e te faia se toe faʻaleleia o le paʻu loloto, o le CO2 laser e faia se sao i le toe faʻafouina ma le siʻitia o le paʻu, ma e leai se masalosalo e uiga i le aafiaga tumau mo le tausaga.

1. Anti-matua: siitia le paʻu, maanuminumi aveesea, toe faʻaleleia o le paʻu;fa'aleleia o le pa'u ata.

2. Acne: Acne vulgaris, faʻalauteleina pores, faʻafitauli seborrheicdermatitis.

3. Ma'ila: togafitia o ma'ila fa'anoanoa ma hyperplastic.

4. Pa'u fa'afitauli: toe fa'aleleia o pa'u ma'ale'ale;togafitiga o le dermatitis e faalagolago i le hormone.

5. Fa'atomuaga o oloa fa'aleleia fesoasoani: fa'aofiina o ni mea fa'apitoa mo le pa'u o le pa'u e fa'ateleina ai le a'afiaga.

6. Togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻateleina o le paʻu: faʻamaʻi tausaga, warts, tuma ma isi.

7. Faʻateleina o lauulu: fesoasoani i le togafitiga o le androgenetic alopecia.

8. Fa'amauina fa'afafine.

Tali tulitatao

O le taimi lava e maeʻa ai le togafitiga CO2, o le a paʻepaʻe le nofoaga suʻesuʻe ua togafitia, o se faʻailoga o le faʻafefe o le vai epidermal ma le malepelepe.

A maeʻa le 5-10 sekone, o le a oʻo i le tagata o tausia le tafe o le sua o le tino, fai sina edema ma siʻitia teisi le vaega o loʻo togafitia.

A maeʻa le 10-20 sekone, o le a mumu ma fulafula le vaega o le paʻu o loʻo togafitia i le vasodilation, ma o le a lagona e le tagata o tausia le mu faifaipea ma le vevela tiga, lea e tumau mo le 2 itula ma oʻo atu i le 4 itula.

A maeʻa le 3-4 itula, e manino le malosi o le paʻu o le paʻu ma faʻateleina, mumu-enaena, ma faʻaalia le mau.

Pa'u pa'u ma faasolosolo malie ona pa'u i totonu o le 7 aso talu ona togafitia, o nisi pa'u e mafai ona o'o i le 10-12 aso;o le faʻavaeina o se "gauze cover feeling" vaega o paʻu manifinifi, i le faagasologa o le faʻamaligiina, o le a mageso le paʻu, o se mea masani;pa'u manifinifi i le pito i luma, o le isu i itu uma e lua o le vave, alafau i itu uma e lua o le taliga latalata i le pito i lalo o le auvae e sili ona tuai ona pa'u, o le mago le siosiomaga, o le telegese o le pa'u.O le fa'amamago o le si'osi'omaga, o le fa'agesegese foi lea o le pa'u'ese.

A mae'a ona pa'u'ese le pa'u, e fa'atumauina pea le epidermis fou.Ae ui i lea, mo se vaitaimi, o loʻo faʻatasi pea ma le faʻalauteleina o le capillary ma le faʻalauteleina, faʻaalia ai le foliga le "lanu piniki";o le paʻu o loʻo i totonu o se vaitaimi maʻaleʻale, ma e tatau ona matua faʻaleleia ma puipuia mai le la i totonu ole 2 masina.

A mae'a le pa'u, o le pa'u atoa e fa'aalia le mautu, mafiafia, pores lelei, pu'e ma fa'ailoga e mama ma mou malie atu le lanu.


Taimi meli: Mati-15-2024