ʻIke o ND YAG Carbon Peeling Beauty Machine

vdfbnsa

ʻO nā kānaka kūpono no nā pēpē ʻeleʻele

He kūpono nā pēpē ʻeleʻele i ka poʻe me ka ʻili ʻeleʻele, nā pores i hoʻonui ʻia, ka huna ʻaila nui o ka ʻili, ka wā mua o ka ʻeke (acne), a me ka ʻeleʻele melemele.

ʻili keʻokeʻo.E hoʻomāmā i nā kiko, e hoʻomaikaʻi i ka ʻili o ka ʻili, e hoʻemi i ka melemele a me ka ʻeleʻele o ka ʻili, e hoʻoulu hou i ka ʻili, a hoʻonui i ka elasticity a me ka luster o ka ʻili.

Hoʻopaneʻe ka ʻelemakule ʻili.Wehe i nā wrinkle maikaʻi, hoʻemi i nā wrinkle maoli, a hoʻopaʻa i ka ʻili.

Hoʻomaikaʻi ʻia ke ʻano ʻili.Hiki iā ia ke hoʻopaʻa a hoʻokiʻekiʻe i ka ʻili, hoʻoemi i nā pores, wehe i nā ʻeleʻele a me ka ʻeleʻele, hoʻopau i nā hōʻailona haki, hoʻomalu i ka ʻaila a hoʻomaikaʻi i ka huna ʻaila.Hiki iā ia ke pale i ka ʻeʻe a mālama i ka ʻekene mua.

Hoʻomaʻemaʻe ʻili hohonu.ʻOiai ʻaʻole mākou e hoʻohana i kēia ʻano hana e hoʻomaʻemaʻe ai i ka ʻili, he hopena kūpono ia e hiki ke wehe maoli i ka "lauoho" ma ko mākou ʻili, a ma ka manawa like e hoʻoikaika i ka hoʻopili maikaʻi ʻana o nā essences.nd nā huahana mālama ʻili.

Nā pōmaikaʻi nani o nā pēpē ʻeleʻele

ʻO kaʻili keʻokeʻo a me ka nani no nā pēpēʻeleʻele: hoʻomāmā i nā kiko, hoʻomaikaʻi i kaʻili o kaʻili, wehe i ka melemele a me kaʻeleʻele, pale i kaʻelemakule a hoʻoulu hou i kaʻili, a hoʻonui i ka elasticity a me ka luster.

Hoʻomaikaʻi ka pēpē maka ʻeleʻele i ka maikaʻi o ka ʻili: hoʻoemi i nā pores, hoʻopaʻa a hoʻokiʻekiʻe, wehe i nā ʻeleʻele a me ka ʻeleʻele, hoʻopau i nā hōʻailona haki, a kaulike i ka huna ʻaila.

Hoʻopaneʻe ka pēpē ʻeleʻele i ka ʻelemakule: wehe i nā wrinkles a hoʻopaʻa i ka ʻili, hoʻoheheʻe i nā wrinkle maoli, a wehe i nā wrinkle maikaʻi.

Ka hoʻomaʻemaʻe hohonu o ka pēpē ʻeleʻele: E ʻae i kou ʻili e "wehe" i hiki ke hoʻopili maoli ʻia ka ʻano a me nā huahana mālama ʻili āu e hoʻohana ai i kēlā me kēia lā.

He mea maikaʻi anei nā pēpē ʻeleʻele?

ʻIke loa ka hopena o ka hana ʻana i kahi pēpē ʻeleʻele.ʻO ka pauka kalapona super nano i hoʻonohonoho kūikawā ʻia no ka mālama ʻana i nā pēpē ʻeleʻele hiki ke komo i loko o ka ʻili.Ma hope o ka hana laser, hiki iā ia ke hoʻoikaika i ka hana collagen subcutaneous i nā pae he nui a ʻekolu-dimensionally, a hoʻoikaika i ka hoʻonohonoho hou ʻana o nā ʻāpana collagen subcutaneous a me nā fiber elastic, a laila hiki ke wehe i nā laina maikaʻi a me nā laina hōʻike ma ka maka, hoʻopaʻa a hāpai i nā contours maka. , a hiki nō hoʻi ke wehe i nā wrinkles a me ka ʻili paʻa, e hoʻoheheʻe i nā wrinkles maoli, e wehe i nā wrinkle liʻiliʻi a me nā hopena keʻokeʻo a me ka rejuvenating.I ka wā o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka pēpē maka, ua pena ʻia ka maka i ka ʻeleʻele Ma hope o ka toner, hiki i ka toner ke komo i ka lepo a me nā cuticles ma lalo o ka ʻili e hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili, a laila e loaʻa ai ka hopena o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ʻili a me ka wehe ʻana i nā ʻeleʻele, a laila hoʻohana i ka laser blasting e wāwahi i ka toner. , ma laila e loaʻa ai ka hopena keʻokeʻo ʻili maikaʻi.

Pehea ka lōʻihi o ka hana ʻana o ka pāpani maka ʻeleʻele?

ʻO ke kumu nui o ka pēpē maka ʻeleʻele e hoʻoponopono i ka ʻili o ka maka holoʻokoʻa.ʻO ka laser hoʻoluʻu ʻili i hoʻokomo ʻia i kēia manawa ma Kina ka lua o ka hoʻohālike o ka hanauna.ʻElua ona nalu māmā.Hoʻohana ka mea mua i nā nalu māmā o ke kukui laser e hana i ka māmā a me ka wela, e hoʻoulu ai i ka ʻili.ʻO ka dermis layer o ka ʻili e hōʻemi i nā laina maikaʻi a loaʻa i nā hopena ʻili.

Hoʻohana ka nalu māmā ʻelua i kahi nalu māmā 1064mn lōʻihi.Ma ka hoʻohana ʻana i ka mask kalapona lapaʻau ma ka ʻili, hoʻohana ʻo ia i ka ʻike o ka ikehu e hana i kahi hopena micro-explosion photothermal, hiki ke hoʻopau loa i ka cutin kahiko, ka lepo i ālai ʻia e ka sebum i loko o ka dermis, a hoʻoikaika i ka collagen.Hiki i ka hiki ke hoʻoulu hou i ka protein a me nā fiber elastic hiki ke hoʻonui i ka hopena o ka pore tightening, mālama i ka ʻili a me ka elasticity, hoʻemi i nā laina maikaʻi, a hoʻonui i ka ʻālohilohi o ka ʻili me ka ʻole o ka hōʻino ʻana i ka ʻili.

Hiki i nā pēpē ʻeleʻele ke loaʻa i nā hopena hoʻonani ʻili nui ma hope o hoʻokahi lāʻau lapaʻau.No ka mea ʻo Black Face Doll kahi ʻano nani laser hoʻomaʻemaʻe ʻili e pili pū ana i ka lekiō, mālama ʻili olakino a me nā ʻano hana ʻē aʻe.Ma hope o ka hoʻomaʻamaʻa mua ʻana, hiki ke hoʻomaikaʻi maikaʻi ʻia nā wrinkles ʻili, nā kiko, nā pores nui a me nā pilikia ʻē aʻe.Eia kekahi, hoʻokahi lāʻau lapaʻau e pili ana i 40 mau minuke.Manaʻo ka poʻe loea e ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o 3 mau lapaʻau ma muli o ke ʻano ʻili pilikino a me nā pono maoli.

Pehea ka lōʻihi o ka lōʻihi o ka pepeke maka ʻeleʻele?

Pono e hana ʻia nā pēpē ʻeleʻele ma ka liʻiliʻi i hoʻokahi manawa i kēlā me kēia mahina.Hoʻohana ka pēpē ʻeleʻele i nā loina optical no ka hoʻoulu ʻana i ka subcutaneous collagen regeneration a me ka hoʻonohonoho hou ʻana o ke kelepona.ʻO ka pōʻai metabolism o ka ʻili he 1-2 mau mahina, a ʻo ka manawa ma waena o ʻelua mau manawa o ka mālama ʻana i nā pēpē ʻeleʻele e kūlike me ka pōʻai metabolism ʻili.ʻO ka hoʻomaʻamaʻa ʻana o ka pēpē maka ʻeleʻele e loaʻa i ka hopena like i hoʻokahi manawa, akā i mea e hoʻopau loa ai i ka puaʻa ma ka maka, pono ia e koi ʻia nā lāʻau he nui.ʻO ka helu kikoʻī o nā lāʻau lapaʻau i kahi papa o ka mālama ʻana e pili ana i ke ʻano o ka ʻili pilikino, ka waihoʻoluʻu melanin, ka nui o ka pore, a me nā mea ʻē aʻe.ʻO ka hopena o kahi pēpē ʻeleʻele hiki ke hoʻomau ma mua o 3 mau makahiki.ʻOiai e hana ana i kahi pēpē ʻeleʻele, ʻo ka ikaika o ka laser e hoʻoulu i ka hoʻonui ʻana o ka collagen ma lalo o ka ʻili.E mau ana kēia hoʻonui no 2-3 mau makahiki, no laila, ʻo ka hopena o ka pēpē ʻeleʻele i ka ʻili hiki ke hoʻomau no kahi o 3 mau makahiki.


Ka manawa hoʻouna: Nov-20-2023