Le eseesega i le va o Laser IPL, OPT ma DPL i photorejuvenation

leisa

O le Igilisi tutusa o le laser o le LASER, o le faapuupuuga lea o le Faʻateleina o le Malamalama e ala i le faʻamalosia o le faʻamalama.O lona uiga: o le malamalama na tuʻuina mai e le faʻamalosi faʻamalosi, lea e faʻaalia atoatoa ai le aano o le laser.

Malamalama fa'atete'e malosi

O le toe faʻafouina o le photon, le aveeseina o lauulu o le photon, ma le E-malamalama e masani ona tatou talanoa i ai, o moli faʻamalosi malosi uma.O le igoa faaPeretania mo le malosi o le moli o le Intense Pulsed Light, ma o lona faapuupuuga faa-Peretania o le IPL, o le tele o fomaʻi e taʻua saʻo le malosi pulsed light IPL.E le pei o le lasers, o le moli malosi malosi e faʻaalia i le tele o gaioiga ma le faʻasalalau tele i le taimi o le radiation.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a togafitia filaments toto mumu (telangiectasia), e mafai foi ona faʻaleleia faʻafitauli e pei o le lanu paʻu ma le faʻalauteleina o pores.E mafua ona o le faaopoopo atu i capillaries, o le malosi tele o le moli e taulaʻi ai le melanin ma le collagen i totonu o le tino.kiki i totonu.

I se uiga vaapiapi, o le laser e sili atu le "agaitia" nai lo le malosi o le moli.O le mea lea, pe a aveese freckles, faʻailoga fanau, ma le aveeseina o lauulu, o le tau o le faʻaaogaina o masini laser e maualuga atu nai lo le faʻaaogaina o masini moli malosi.
I faaupuga a tagata taʻutaʻua, o le laser o se ituaiga o moli ma le saʻo lelei ma le maualalo o le faʻasalalauga i le taimi o le faʻavevela.Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a togafitia freckles, leisa naʻo le taulaʻi o le melanin i totonu o le dermis ma e le afaina ai mole vai, hemoglobin poʻo capillaries i le paʻu.aafiaga.

Leisa o se ituaiga o malamalama ma le aafiaga sa'o ma maualalo le salalau pe a susulu.Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a togafitia freckles, o le laser e naʻo le melanin i totonu o dermis, ma e le afaina ai mole vai, hemoglobin poʻo capillaries i le paʻu.

Malamalama malosi: E masani ona matou fai atu o le toe faʻafouina o le paʻu o le photon, le aveeseina o lauulu photon, ma le E-malamalama e aʻafia i le malosi o le moli.O le igoa fa'a-Peretania o le malosi fa'amalosi moli o le Intense Pulsed Light, ma lona fa'apu'upu'u fa'aperetania o le IPL.O le mea lea, o le tele o fomaʻi e faʻaaogaina saʻo le malamalama faʻamalosi malosi.O le malamalama e taʻua o le IPL.

E ese mai i le laser, o le malosi o le moli faʻamalosi o se faʻaauau pea le tele o le galu e le mautonu, ma o le umi o le galu e masani lava i le va o le 500 ma le 1200 nm.O loʻo faʻaalia i le tele o gaioiga ma se tikeri tele o le faʻasalalauga i le taimi o le radiation.

Mo se faʻataʻitaʻiga: i le togafitiga o capillaries toto mumu (telangiectasia), e mafai foi ona faʻaleleia faʻafitauli e pei o le paʻu paʻu ma pores tetele.E mafua ona o le aʻafiaga o le malosi o le malamalama e le gata i capillaries, ae faʻapea foʻi i luga o le melanin ma le collagen i dermal tissue.kiki i totonu.

I se tulaga vaapiapi, o le laser e sili atu le "agai" nai lo le IPL, o lea pe a faia le faʻaaogaina o freckle, faʻailoga fanau, ma le aveeseina o lauulu, o le faʻaogaina o masini laser e sili atu le taugata nai lo le faʻaogaina o meafaigaluega IPL.

O le a le OPT?

OPT o se faʻafouga faʻaleleia o le IPL, o le faʻapuupuuga lea o le Optimal Pulsed Light, o lona uiga o le "malamalama lelei atoatoa" i le gagana Saina.O le tuʻufaʻatasia, e sili atu le lelei nai lo le masani IPL (poʻo le photorejuvenation) i tulaga o togafitiga ma le saogalemu, ma e mafai ona ausia moni le faʻamoemoega o le faʻaleleia o le paʻu.Pe a faatusatusa i le IPL masani, OPT o loʻo i ai tulaga lelei nei:
1. OPT o se sikuea sikuea tutusa, lea e faʻaumatia ai le maualuga o le malosi e sili atu i le malosi o togafitiga i le vaega muamua, faʻatonutonu lelei le faagasologa atoa o togafitiga, ma faʻaleleia le saogalemu.

2. Aloese mai le faʻafitauli e le mafai ona oʻo atu le malosi o le malosi o le pulupulu mulimuli ane i le malosi faʻamalositino, ma faʻaleleia le aoga.

3. O pulupulu ta'itasi po'o le pusi laiti o se fa'asologa o galu sikuea tutusa, fa'atasi ai ma togafitiga sili ona lelei ma toe fa'afo'i.

O le a le DPL?

O le DPL o se faʻaleleia maualuga tulaga maualuga o le IPL.O le faapuupuuga o le Dye Pulsed Light, o lona uiga o le “dye pulsed light” i le gagana Saina.O le tele o foma'i e ta'ua e narrow-spectrum light skin rejuvenation ma sa'o le toe fa'afouina o le pa'u.E matua faapuupuuina foi ma e mafai ona faaosofia selefa'aogaina le moli fa'alaiti alaleo i le fa'aili 100nm.O le DPL e iai fa'amanuiaga nei:

1. DPL Accurate 500: O le fusi o alaleo malamalama malosi o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le 500 i le 600 nm, ma o loʻo i ai le lua oxyhemoglobin absorption tumutumu i le taimi e tasi, ma o le fusi o alaleo e sili atu ona taulaʻi.E faʻaaogaina mo le telangiectasia, erythema post-acne, faʻafefe o mata, stains uaina ma isi togafitiga faʻamaʻi vascular.

2. DPL Precision 550: O le malosi o le fusi o alaleo malamalama o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le 550 i le 650 nm, aʻo faʻamautinoa le fua faatatau o le melanin absorption rate ma le loloto o le ulu, mo le togafitia o faʻamaʻi faʻamaʻi e pei o freckles, la, ma le matua.

3. DPL sa'o 650: Malosi pulsed galu malamalama ua oomi i totonu ole 650 i le 950nm.E tusa ai ma le faʻaogaina o le photothermal aʻafiaga o le moli paʻu, e galue i luga o le lauulu lauulu, faʻateleina le vevela o le lauulu lauulu, faʻaumatia sela tuputupu aʻe o le lauulu lauulu, ma e le faʻaleagaina muamua le epidermis.i lalo, ina ia ausia le aafiaga o le aveesea o lauulu feusuaiga.


Taimi meli: Ian-08-2024