Virker kryolipolyse virkelig?

• Hva erkryolipolyse?

Fettceller i menneskekroppen er lettere å fryse enn andre hudceller, mens tilstøtende cellevev (melanocytter, fibroblaster, vaskulære celler, nerveceller, etc.) er mindre følsomme for lav temperatur.Lavere fettceller deaktiveres, men andre celler påvirkes ikke.Fettfrysing og fettsmelting er en ikke-invasiv og kontrollerbar ny teknologi.Fettcellene avkjøles av lokalt kjøleutstyr.Vanligvis vil cellene gjennomgå apoptose, oppløses og metaboliseres innen 2-6 uker.For å oppnå formålet med lokal fettreduksjon og forming.

• Hvordan er behandlingsprosessen?

En standardkryolipolysebehandlingsprosessen bør omfatte: hudrensing før behandling;behandlingsprosess med ledende, beskyttende gel;hudrens etter behandling.

• Hvordan er behandlingserfaring og effekt?

Under behandlingen får pasienten ingen smerte, men føler kun en sterk forkjølelse og en lett spenning i det behandlede området.Rødhet, nummenhet og til og med lett hevelse vil oppstå i det behandlede hudområdet.Dette er et normalt fenomen og vil sakte forsvinne etter noen timer over tid.

Fysisk aktivitet kan utføres umiddelbart etter behandling uten noe ubehag, den ikke-invasive funksjonen er en stor fordel sammenlignet med annen plastisk kirurgi.Du kan gå ned i vekt mens du ligger ned, noe som tilsvarer en massasje i en skjønnhetssalong.Dette er en skjønnhetsbelønning for folk som er superredde for smerte.

Mange relaterte artikler om det kan hentes i PRS (Plastic and Reconstructive Surgery), det mest autoritative magasinet for plastisk kirurgi.Forskningsdataene viser at 83 % av menneskene er fornøyde, 77 % føler at behandlingsprosessen er relativt komfortabel, og det er ingen alvorlige bivirkninger.

Kryolipolyseer en lovende ikke-kirurgisk fettreduksjons- og konturmetode og presenterer et overbevisende alternativ til fettsuging og andre ikke-invasive metoder med begrensede bivirkninger og betydelig reduksjon i lokal fedme.


Innleggstid: Aug-09-2023