ʻEhia mau mīkini hiki iā mākou ke hāʻawi?

pono e hoʻomaka me nā pūpū

No ka shell, hiki iā mākou ke hana i hoʻokahi portable a me kahi vertical.

no ka pūpū portable, hiki iā mākou ke hāʻawi i hoʻokahi pūpū A, B shell, C shell a me D shell, ʻaʻole wale nā ​​pūpū 4, loaʻa iā mākou kekahi pūpū OEM, ʻaʻole wale e hōʻike ʻia ma ʻaneʻi, a me nā lima lima max max 2 i hoʻokahi mīkini.

58

no ka puʻupuʻu kūpaʻa, hiki iā mākou ke hāʻawi i nā pūpū 8 ma ka liʻiliʻi, no ka mea, loaʻa pū kekahi mau pūpū OEM, ʻaʻole hōʻike ma aneʻi.A hiki i ka pūpū kūpale ke hana i ka 1in1, 2in1, 3in1, 4in1.

59

A laila pono e ʻōlelo i ka lima.

No ka lima laser diode, hiki iā mākou ke hāʻawi i nā lima like ʻole 4, ka laser diode me ka lima A, ka laser diode me ka lima B, ka laser diode me ka lima C, ka laser diode me ka lima D.

60

No nā pūnaewele IPL, hiki iā mākou ke hāʻawi i 4 mau lima likeʻole, E-light handle, IPL handle, SHR handle, SSR handle.

61

Nd yag laser lima

62

RF lima

63

980nm laser lima

64

He 11 mau lima like ʻole.

Hiki iā mākou ke hana i 1 lima i hoʻokahi mīkini, 2 lima i hoʻokahi mīkini, 3 lima i hoʻokahi mīkini, 4 lima i hoʻokahi mīkini.

No ka laʻana, ʻo ka mīkini 4 in1, hiki iā ia ke diode laser A + ipl+nd yag+rf, diode laser B+ipl+nd yag+rf, hiki nō ke diode laser C +ipl+nd+rf, hiki ke lilo i IPL + SHR + ND + RF, hiki ke lilo i IPL + SSR + ND + RF, hiki nō hoʻi ke IPL + E-LIGHT + ND + RF, hiki nō hoʻi ke laser diode A + ipl + nd + 980nm, hiki ke hana IPL + shr. + nd + 980nm, hiki iā ʻoe ke hana i ka E-light + shr + nd + 980nm, hiki iā ʻoe ke koho i nā lima 4 āu e pono ai i ka mīkini paʻa.

A no ka mīkini 3in1, ua like ia, hiki iā ʻoe ke koho i nā lima 3 āu e pono ai i ka mīkini paʻa, no ka mea ʻaʻole hiki i ka mīkini lawe lima ke hana i 3 mau lima i hoʻokahi mīkini, liʻiliʻi loa

A no ka mīkini 2in1, ua like nō ia, hiki iā ʻoe ke koho i nā lima 2 āu e pono ai i ka mīkini paʻa a i ʻole ka mīkini paʻa.

A no ka mīkini 1in1, ua like nō hoʻi, hiki iā ʻoe ke koho i nā lima 1 āu e pono ai ma ka mīkini paʻa a i ʻole ka mīkini paʻa.

He 11 lima wale nō, 11 pūpū, e hana i ka 1in1, 2in1, 3in1, 4in1, hiki iā ia ke hana i nā hui like ʻole.A i kēia manawa ʻaʻole ia e kuhikuhi i ka mana, ʻike ʻoe hiki i ka laser diode ke hana i 300w a i 1200w, inā hoʻohui i ka mana ʻokoʻa, ʻoi aku ka nui o nā mīkini ʻokoʻa.

Inā makemake ʻoe i nā kikoʻī hou aku, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou!

Whatsapp: +8618756596081

Email: anna@tecdiode.com


Ka manawa hoʻouna: Iulai-14-2022