CO2 Fractional Laser—Hoʻohou i ka ʻili

ʻO Fractional CO2 laser therapy instrument, he hanauna hou o ka ʻili laser resurfacing system, he ultra-pulse a me ka laser scanning output functions, hiki ke hana wikiwiki a pololei i nā ʻano hana laser maikaʻi ʻole, a kūpono loa no ka ʻoki kino kino kanaka a me ka hoʻomaʻemaʻe maka. .Hiki i ka mīkini kiʻi kiʻi kiʻi kiʻi kiʻekiʻe me ka ʻōnaehana ke nānā a hoʻopuka i nā kiʻi o nā ʻano like ʻole, a hiki ke hāʻawi i nā hoʻolālā lapaʻau pilikino e like me nā pono o nā maʻi like ʻole.

Hoʻopuka ka mea hoʻolale laser CO2 i ka laser ultra-pulse me ka lōʻihi o ka nalu10600nm, a hoopuka hope ia ma ke ano o akiko kiko.Ma hope o ka hana ʻana i ka ʻili, hoʻokumu ʻia nā wahi liʻiliʻi liʻiliʻi liʻiliʻi me kahi ʻano columnar ʻekolu.Aia nā ʻiʻo maʻamau ʻaʻole i pōʻino a puni kēlā me kēia wahi pōʻino liʻiliʻi, a hiki i kona mau keratinocytes ke kolo wikiwiki, e hoʻōla koke ia.Hiki iā ia ke hoʻonohonoho hou i ka hyperplasia o nā kolagen fibers a me nā elastic fibers, e hoʻihoʻi i ka ʻike oʻano I a me ke ʻano III collagen fibersi ka ratio maʻamau, hoʻololi i ke ʻano o ke kino pathological, a hoʻi mālie i ke kūlana maʻamau.

ʻO ka ʻiʻo pahuhopu nui o ka laser fractional CO2wai, a ʻo ka wai ka mea nui o ka ʻili, hiki iā ia ke hoʻoemi a denature i ka collagen fibers o ka dermis i ka wā i wela ai, a hoʻoulu i ka hoʻōla ʻana i ka ʻeha i loko o ka dermis, a waiho ʻia ka collagen i hana ʻia ma ke ʻano hoʻonohonoho, e hāpai ana i ka hoʻonui ʻana o ka collagen. , ma laila e hoʻomaikaʻi ai i ka elasticity o ka ʻili a hōʻemi i ka scarring.

Loaʻa iā ia nā hana penei.

1- Ka ʻili hou ʻana(Ka ʻili ʻōpala, nā pores koʻikoʻi, ka ʻili ʻeleʻele, ka pōʻino māmā…)

2- Wrinkle(Nā wāwae o Crow, nā laina poʻo, nā huaʻōlelo Sichuan, nā laina kauoha)

3- Pigmented nevus, epidermal pigmentation (freckles, etc.), epidermis (nā ʻano warts) ʻoki

4- Hoʻoponopono ʻili(ʻeʻeʻeʻe, ʻili hypertrophic, ʻili kuni, ʻili poho, etc.)

5- Nā noi ʻē aʻe (syringoma, condyloma, seborrheic, etc.)

6- Ka mālama maka (Hoʻopaʻa paʻa ʻana i ka pā o ka ʻōpū, hoʻoponopono hou ʻana i ka collagen, ʻoi aku ka mānoanoa a ʻoi aku ka paʻakikī, keʻokeʻo labium)


Ka manawa hoʻouna: Iulai-19-2023