Apa kaluwihan teknologi RF kanggo ngencengi kulit lan ngilangi kerut?

Frekuensi radio nemokake jaringan kulit lan dadi panas, nyebabake kolagen subkutan nyusut lan kenceng.Ing wektu sing padha, langkah-langkah pendinginan ditindakake ing permukaan kulit.Lapisan dermis digawe panas nalika epidermis njaga suhu normal.Ing wektu iki, 2 reaksi bakal kelakon:

Kaping pisanan, lapisan dermis dadi luwih kenthel lan keriput ngetutake.

Kapindho, kolagen subkutan dibentuk maneh kanggo ngasilake kolagen anyar, lan kulit dadi luwih kenceng sawise siji perawatan.

tabu:
1.Ana lesi lokal kayata karusakan lan inflamasi ing area perawatan
2.pasien karo pacemakers

Aplikasi:
1. Ngilangi kerut lan ngencengi kulit
Aplikasi RF ing rejuvenation rai kayata mbusak kerut uga disebut "angkat gelombang radio" utawa "facelift gelombang es".Iki ngetokake gelombang radio menyang jaringan subkutan, nyebabake gerakan resistensi alami jaringan subkutan kanggo ngasilake energi panas.Iki nggunakake prinsip yen serat kolagen ing dermis bakal langsung nyusut ing 55-65 ℃.Prinsip RF facelift nduweni 2 fungsi: ngangkat kulit lan ningkatake regenerasi kolagen.Nalika kolagen mrodhuksi kontraksi langsung, iku uga ngrangsang dermis kanggo secrete liyane serat kolagen anyar kanggo regenerasi, mangkono sepisan maneh nahan munggah scaffolding kulit lan nambah kekandelan lan Kapadhetan saka dermis, isi kerut lan nambah sagging.Efek saka siji kursus ngilangi kerut RF suwene 2-3 taun.

2. Stretch marks
Stretch mark disababaké déning bulging saka uterus nggedhekake sawise meteng.Nalika serat elastis ing kulit ngluwihi wates, serat elastis pecah lan tendon rectus abdominis uga misahake derajat sing beda-beda.Akibaté, retakan vertikal sing ora teratur jambon utawa ungu katon ing kulit weteng.

Gelombang RF bisa nembus penghalang melanosit ing dasar epidermis, dadi panas serat kolagen ing dermis nganti 55-65 ℃.Serat kolagen nyusut, ngencengi kulit ing area stretch mark.Ing wektu sing padha, efek termal nyebabake kolagen proliferasi lan kolagen anyar kanggo ngatur maneh.Ing wektu sing padha, lapisan kolagen sing tuwa lan rusak didandani, saéngga nyuda dawa lan ambane stretch mark kaya tali lan entuk tujuan kanggo nyuda stretch mark.Iku cocok kanggo stretch marks karo kurang sagging weteng.

Mulane, RF minangka cara perawatan non-invasif lan salah sawijining cara ngilangi kerut kosmetik sing paling aman lan efektif.


Wektu kirim: Mei-17-2024